Over ons

Wij zijn Bouwonderneming Hoendervangers B.V. Een echt familiebedrijf. Gevestigd in Oud Gastel. Een bedrijf met een rijke geschiedenis. Toe aan de vierde generatie. We hebben een ruime ervaring met woningbouw, projectontwikkeling en utiliteit. Ook zijn we sterk in renovatie en onderhoud. We bouwen op brede kennis en vakmanschap. En zijn een betrouwbare partner voor bedrijfsleven, woningcorporaties, (semi)overheid, instellingen en organisaties. Ook de particuliere markt is voor ons belangrijk.

Bouwonderneming Hoendervangers biedt werk aan zo’n 35 mensen. Gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers. We zijn teamspelers. In staat om snel te schakelen. Als ontwikkelende bouwer realiseren we projecten, van ruwbouw tot turn-key. We zijn er niet alleen voor de grote projecten. We hebben aandacht voor iedere vraag. En komen graag met een antwoord dat onze opdrachtgevers vooruit helpt.

We zijn sterk in bouwen. Maar even goed in communicatie. Omdat we het belangrijk vinden om onze opdrachtgevers goed te informeren. Transparant. Zonder kans om misverstanden. In nauw overleg met onze opdrachtgevers gaan we voor de beste oplossing. Binnen het gestelde budget en volgens het vooraf afgesproken tijdspad. Op die manier bereiken we wat we willen: tevreden opdrachtgevers. Partijen die met ons verder willen. Nu en straks. Duurzame relaties. Mensen die ons werk waarderen en dat verder vertellen.