Bouwen op kwaliteit!

 

Bouwonderneming Hoendervangers BV Biedt zekerheid

Wij zijn aangesloten bij BouwGarant en voldoen dus aan de strenge eisen op het gebied van vakmanschap en betrouwbaarheid.

Veel aanbieders! 

In deze tijd zijn op de verbouwingsmarkt tienduizenden aanbieders actief, van aannemers en klussenbedrijven tot beunhazen en “mannetjes”. Veel mensen zien door de bomen het bos niet meer. Wij als BouwGarant-aannemer voldoen aan een aantal duidelijk omschreven eisen en zijn duidelijk herkenbaar in de markt. Wij worden periodiek getoetst door een onafhankelijke instelling.

Duidelijke afspraken!

Wij zetten alle afspraken met uw als opdrachtgever zwart op wit. Van de offerte tot en met de oplevering. Zo is er weinig ruimte voor misverstanden. Bovendien kunt u alleen als u met ons als BouwGarant-aannemer werkt de VerBOUWgarantie afsluiten. Een extra stuk zekerheid. Mochten er toch problemen ontstaan dan beschikken wij over een klachtenprocedure.

Service!

Met de BouwGarant Servicedesk is er bovendien een prima vangnet beschikbaar voor de opdrachtgever. Bij problemen, klachten en vragen kan men hier terecht. Het is een veilig gevoel te weten dat er een organisatie achter staat.

Kijk voor meer informatie ook op www.bouwgarant.nl

Bouwonderneming Hoendervangers heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarom ook zijn we aangesloten bij Bouwend Nederland, de overkoepelende vereniging van bouw- en infrabedrijven.

Bouwend Nederland komt op voor de belangen van bedrijven die actief zijn in bouw en infrastructuur. Daarnaast is het een kennisinstituut dat aangesloten leden in staat stelt om alle noodzakelijke kwaliteitscertificaten te halen.

Ons lidmaatschap van Bouwend Nederland betekent een waarborg voor kwaliteit. Onze opdrachtgevers weten daarom zeker dat ons werk voldoet aan de allerhoogste kwaliteitsnormen. Een prettige garantie: met Bouwonderneming Hoendervangers kunt u bouwen op kwaliteit.

ISO 9001:2008

Bouwonderneming Hoendervangers is volledig gecertificeerd en werkt volgens een kwaliteitszorgsysteem dat in elk opzicht voldoet aan de huidige ISO 9001:2008  norm. Dit kwaliteitslabel betekent dat de kwaliteit van ons werk volledig gewaarborgd is.

Voor onze opdrachtgevers is deze certificering het bewijs dat we beschikken over aantoonbare kwaliteit, getoetst door een onafhankelijke instantie. Een geruststellend idee als u een project aan ons toevertrouwd.

VCA**

Kwaliteit betekent voor Bouwonderneming Hoendervangers ook optimale aandacht voor veiligheid, gezondheid en milieu. We zijn daarom VCA** gecertificeerd. Het betekent dat we werkzaamheden mogen uitvoeren met verhoogd risico, in een risicovolle omgeving.

Om te voldoen aan de eisen in deze VGM Checklist Aannemers (VGM = Veiligheid Gezondheid en Milieu) wordt ons werk, door een onafhankelijke stichting, regelmatig en objectief getoetst.

Voor onze opdrachtgevers betekent deze VCA** certificering dat we breed inzetbaar zijn. En ook in een risicovolle omgeving werk leveren van de hoogste kwaliteit. Op basis van een compleet en veelzijdig VGM-beheerssysteem.                            

           

                                      

Kwaliteit is gebouwd op kennis. En kennis wil je graag delen. Daarom is Bouwonderneming Hoendervangers aangesloten bij Fundeon, de schakel tussen onderwijs en bedrijfsleven.

Fundeon is het Kenniscentrum Beroepsonderwijs voor bouw, infra en gespecialiseerde aannemerij. Fundeon adviseert bedrijven en werknemers op het gebied van scholing en loopbaanbeleid. Ook stemt ze het beroepsonderwijs af op de wensen van de bedrijfstak. Daarnaast wordt het werken en leren in bouw, infra en gespecialiseerde aannemerij gestimuleerd.

Bouwonderneming Hoendervangers is een door Fundeon erkend leerbedrijf. We leiden nieuwe vakkrachten op. Jongeren die theorielessen volgen op een regionaal opleidingscentrum. En in de dagelijkse praktijk, op de bouwplaats, de fijne kneepjes van het vak in de vingers krijgen. Zodat we ook in de toekomst kwaliteit kunnen leveren.